Bogføring / regnskabsføring samt administrative
opgaver for små og mellemstore virksomheder.
Opgaver for små og mellemstore virksomheder.
Bogføring / regnskabsføring samt administrative

Kontakt os i dag på
40 55 90 04
Menu overskrift
Referencer
”Det er rart at vi kan koncentrere os om, at polstre møbler, til glæde for vore kunder, og vide at der er styr på bogføringen og andet administrativt arbejde.”

Andre ydelser

Hos Facit Erhvervs-service finder du en lang række forskellige ydelser, som du og din virksomhed kan nyde godt af. Du kan blandt andet få professionel, stabil og seriøs hjælp til:
  Rig på erfaring og med ekspertise inden for erhvervs-service får du den bedst mulige rådgivning samt administration af virksomhedens bogføring med mere.

Hør mere om mine ydelser på telefon 40 55 90 04 eller send en mail til info@facit-erhverv.dk.

Udover de primære ydelser har du også mulighed for andre ydelser, der både udføres som en selvstændig ydelse eller som en del af en større opgave.

 

Skal du starte ny virksomhed?


Starter du en ny virksomhed har du brug for at komme godt fra start. Når du er selvstændig, er der nemlig mange parametre, du skal tænke på og have styr på. Derfor tilbyder jeg professionel rådgivning ved opstart af en ny virksomhed.

Føler du, at det er svært at bevare overblikket, og vil du være sikker på, at det administrative arbejde er i orden? Så får du hos Facit Erhvervs-service tryghed for, at din virksomhed agerer efter de nyeste regler.

Her får du blandt andet anbefalinger til løn- og bogføringssystem, så du får en procedure, der passer nøjagtigt til dig og dine behov.

 

Automatisering og optimering af økonomifunktion


Med mange års erfaring får du hos mig den bedst mulige rådgivning, når du ønsker at optimere din økonomifunktion. Du modtager således rådgivning angående:
 
  • Ny teknologi
  • Oplæring af medarbejdere
  • Rutiner og procedure for økonomifunktion
  • Opdatering af økonomifunktion
Din virksomhed er i fokus, og sammen finder vi frem til en løsning, der giver dig en mere effektiv økonomifunktion.

 

Få mere ud af din virksomhed


Er du i tvivl, om Facit Erhvervs-service kan varetage din opgave? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig på telefon 40 55 90 04, mail info@facit-erhverv.dk eller via kontaktformularen her på siden.

I særlige tilfælde håndterer jeg også ad hoc-opgaver for virksomheder. Det kan eksempelvis være i forbindelse med barsel eller langtidssygemeldinger.
Kontakt os
Du er altid velkom-
men til at kontakte Facit Erhvervs-
service på telefon
40 55 90 04
Du kan også skrive til os her »
Du kan også skrive til os her »
Vi er medlem af:

Vi benytter blandt andet
Facit Erhvervsservice benytter blandt andet E-conomics
Facit Erhvervs-Service ApS - Jordbærvangen 85 - 2765 Smørum - Danmark - 40 55 90 04 - info@facit-erhverv.dk