Bogføring / regnskabsføring samt administrative
opgaver for små og mellemstore virksomheder.
Opgaver for små og mellemstore virksomheder.
Bogføring / regnskabsføring samt administrative

Kontakt os i dag på
40 55 90 04
Lønadministration
Referencer
”Det er rart at vi kan koncentrere os om, at polstre møbler, til glæde for vore kunder, og vide at der er styr på bogføringen og andet administrativt arbejde.”

Lønadministration

Lønadministration er en vigtig del af virksomhedens administrative arbejde. Hos Facit Erhvervs-service får du både en professionel og effektiv håndtering af lønnen.

Du får blandt andet hjælp til:
 
  • Lønbehandling
  • Indberetning
  • Servicering
Uanset om det handler om lønberegning, lønstatistik eller henvendelser fra offentlige myndigheder er du altså sikret gennem en erfaren og kyndig lønadministration.

 

Skudsikker og effektiv lønadministration


Når du outsourcer dit lønarbejde til Facit Erhvervs-service vil du både opleve at spare penge, optimere din tid og være tryg i havn, hvad angår skattelovgivning, overenskomster med mere. Med over 10 års erfaring på markedet, og med værdifuld viden fra revisorverdenen, er du altså sikret den bedst mulige service – altid med fokus på den gode tone og høje kvalitet.

Vælg den rette løsning for dig. Jeg matcher din virksomheds reelle behov og tilpasser arbejdet over tid, så du får vished om, at der altid er styr på lønnen.
 


Fokusér på din forretning


I enhver virksomhed skal der sættes tid af til det administrative arbejde, herunder bogføring, lønadministration, rykkerservice samt meget mere. Ville det ikke være dejligt at kunne bruge tiden på at drive og vækste din forretning i stedet?

Lad mig håndtere din løn og koncentrér dig i stedet om dine kunder og din forretning. Med andre ord: Gør det, du gør bedst, og overlad trygt din lønadministration til mig. Den tid og de ressourcer, som du får frigivet ved at lade lønnen blive håndteret af Facit Erhvervs-service, er guld værd.
 


Få økonomisk kontrol i dag


Økonomisk kontrol er vigtig for alle virksomheder, og hos mig får du muligheden for at udlicitere dele af eller al økonomisk administration til en professionel. Det giver dig sikkerhed, tryghed og stabilitet.

Ønsker du yderligere information om dine muligheder med lønadministration fra Facit Erhvervs-service? Så tøv ikke med at give mig et kald på telefon 40 55 90 04. Du er også velkommen til at skrive en mail til info@facit-erhverv.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.
Kontakt os
Du er altid velkom-
men til at kontakte Facit Erhvervs-
service på telefon
40 55 90 04
Du kan også skrive til os her »
Du kan også skrive til os her »
Vi er medlem af:

Vi benytter blandt andet
Facit Erhvervsservice benytter blandt andet E-conomics
Facit Erhvervs-Service ApS - Jordbærvangen 85 - 2765 Smørum - Danmark - 40 55 90 04 - info@facit-erhverv.dk